Sleep well
2011-07-03 @ 23:46:21 Me, Myself and I Kommentarer (1)

Har en dejt med kudden tidigt idag...
Blir att siga upp klockan fem i morgon och åka i väg med bilen till Falsterbo. Ska dit med lite folk från min hoppgrupp. Hoppas och tror att det kommer blir riktigt awesome, i will.
Fårse om jag köper någoting, vilket jag tror att jag absolut kommer att göra. Jag, inne i en hästaffär - resulterar till att jag alltid får med mig något hem på ett eller annat sätt.
Nu ska jag i allafall sova, uhj - det kommer att vara hemskt att gå upp så tidigt i morgon, har inte fått in mina rutiner nu när det är lov.

                                                ~I brist på andra bilder på min sweet:a laptop~




 


The strawberry power
2011-07-03 @ 21:33:04 Me, Myself and I Kommentarer (0)

Dagen har spenderats med underbara, översöta, finaste bästevännen/systern/hattifnatten Caroline.
Henne har jag inte direkt sett på år (!!), det känns så i allfall - fast vi bara varit i från varandra i ungefär två veckor.
Trevligt har det i allfall vart, och jag är odödlig nu om det nu är så att 'ett skratt förlänger livet'. Det var inte bara ett skratt, utan... biljoner miljoner.
Haha, jag och Carro är super proffsiga smultronplockare, vi har tillbringat en lång tid med huvudena nere i det höga sommargräset i jakt på sommarens röda skatt. Ärligt talat så är jag en aningen stolt över vad jag har åstakommit, I got the power, folkz.



~Tom skål -och sedan - poff - fylld skål~


Hellu
2011-07-03 @ 12:43:54 Me, Myself and I Kommentarer (0)

Godmorgon!

Nu sitter jag här och väntar på att min söta Hattifnatt - Caroline, ska komma.
Jag vet att jag har haft en dålig uppdatering, men det beror på att en av våra hästar har fått kolik och ja - då hann jag inte med bloggandet. Sad, men hästen är i allafall bättre nu. Man måste bara titta till den varje timma och gå med den lite då och då.
Uppdaterar mer sedan.


RSS 2.0