Hellu''
2011-04-25 @ 10:32:05 Me, Myself and I Kommentarer (0)

Jag vet att jag inte har gjort den bästa uppdateringen.
Söndag till Onsdag förra veckan höll jag på med Showen, måste verkligen säga att det var riktigt kul.
Sen har jag tränat hårt inför dressyr tävlingen som skulle gå av stapeln idag, men eftersom jag har varit sjuk sen i fredagskväll och är fortfarande så orkar jag helt enkelt inte.
Har typ aldrig mått såhär dåligt, har någon jätte jobbig förskylning och jag har spenderat all min tid i sängen under två dygn. Jao...
Märker att det här blir ett jätte konstigt inlägg - men jag orkar inte riktigt tänka, heh.
Nu ska jag lägga mig och sova igen och jag tror nog inte det blir någon mer uppdatering idag - som det ser ut nu iallafall.



Busig ponni''
2011-04-16 @ 19:00:37 Melcie Kommentarer (0)


Tjolahopp
Ja, och när jag har släppt ur min lilla ponni i hagen - nytvättad - så rullar hon sig direkt. Suck är det enda jag kan säga. Får hoppas på att hon inte blev så lortig, hon hade ju som tur var täcke i allafall.


Wash''
2011-04-16 @ 16:06:04 Melcie Kommentarer (0)


Helloj!
Nu har jag ridit lektion på över en timme - Melcie går ute i hagen & äter just nu och jag har tänkt att jag ska tvätta henne sen i detta fina  vårväder.
Min ponni chey var jätte duktig idag. Vi tränade lite på en utbildningsgrej, ganska komplicerad och så red vi dressyr program. 



Vårkväll''
2011-04-15 @ 19:50:58 Melcie Kommentarer (0)

Nu ska jag ut & rida en mysig barbacka tur i denna svala kväll. Och jag måste bara säga att jag ÄLSKAR VÅREN!


WTF''
2011-04-14 @ 18:58:26 Me, Myself and I Kommentarer (0)


Jag är ett vandrande, förbannat frågetecken!
Eh... Problemet i sig är att jag inte kan komma in på min blogg, jag kan alltså inte se den. Visst - jag kan uppdatera den och sånt men inte komma in på själva adressen. Suck.
Får försöka ta och fixa till det, om jag kan. Förhoppningsvis är det bara min stationära dator och laptop som råkat ut för ett och samma 'förstöra hurmöret för Felizzija' ryck.
Annars vet jag inte...



Friday''
2011-04-13 @ 21:04:15 Me, Myself and I Kommentarer (1)

HAHA,
i det här stuket är låten så mycket bättre än orginalet.
"Sparkar i framsätet, sitter i baksätet - måste bestämma mig vilket säte ska jag taaaaaaa"
Så jewla Klockren :)





I Want a drink''
2011-04-13 @ 20:39:46 Me, Myself and I Kommentarer (3)

Chaoo,
Sitter här med min kära laptop i knät och lyssnar på Michael Jacksons vackra låtar.
Har inte pluggat så mycket idag, vilket är skönt - chill ska det vara!

Ska kila iväg och göra en smoothie snart, jag är över-sugen på smoothie för jag har inte ens sett skymten av en på typ år & dagar, ännu mindre gjort en och ännu mindre druckit en - så nu är det dags.



Cinderella Stay Awhile''
2011-04-12 @ 21:15:10 Me, Myself and I Kommentarer (0)



Är jag osocial?
Här på bloggen i allafall. Det kan jag svara på själv. Men ärligt talat, jag fattar inte hur jag ska hinna med allt - hann absolut inte att blogga i går.
Men nu är mina "värsta" dagar över, har inte lika mycket att göra framöver - I think. Förutom till helgen då det är dressyr-träning nere på klubben - vi sattsar hårt serni.
Sedan är det show på skolan, så alla kvarvarande dagar i skolan jobbar jag med showen, och det är föreställningar på kvällen, om jag nu fattat allt rätt.
Sedan måste jag även under näst-kommande vecka träna inför en dressyr tävling, again. Tävlingen är under nästa helg och det ska bli riktigt awesome!

Rubrik är lika med titeln på en nyfunnen låt där MJ sjunger, big luv.



Tävling in the club''
2011-04-09 @ 23:50:06 Me, Myself and I Kommentarer (0)


Dressyr på ridklubben,
today
Med tanke på att jag inte har ridit dressyr programmet LB:1 något direkt mycket så tycker jag att det gick ganska bra - visst, det kunde ha gått bättre men ändå... Är ändå stolt över min ponni flickaaa! Hon börjar bara kännas finare och finare och när vi väl fått in tävlings rutinen i dressyren, då ni!




Awesome Day ''
2011-04-07 @ 23:06:28 Me, Myself and I Kommentarer (0)

Sooaper dag.
Först och främst var det inte en vanlig tråkig skoldag, vår klass åkte till Karlstad för att ha gått vidare i en teknink-tävling. Tävlingen gick väl ok, men vår klassen gick inte vidare.

Sedan hängde man på stan med den söta cheyen Caroline och Tony boi.
Vi shoppade lite och jag köpte en ny mascara, en t-shirt och en halsduk - inte helt fel.
Sedan tog vi en fika, och jag vet inte hur många gånger Caroline tappade sin mobil, råkade skjuva bort bordet eller gjorde något helt annat allmänt så att det blev helt knäpptyst inne på cafeterian och alla bara BAM, vände sig om mot Caroline.
Efter allt annat ointressant - som att vi inte visste vad vi skulle göra - så gick vi till Carro. Kan väl säga att jag var där i drygt fem minuter innan jag had to go.
Men historien slutar inte där, för när jag kom hem red jag nämligen ner till stallet och där mötte jag Carro och Tony igen, surprise? Naaj...
Jag och Carro tränade på dressyr programmet tills på lördagen - en klubbtävling, och alla i dressyr-laget skulle helst vara med så... där har ni min förklaring. Jag ska tävla LB:1 2006.
Imorgon är det studiedag, då ska lilla jag träffa min käre bror, putsa upp all ridutrustning, städa rummet och chilla.



Back on track
2011-04-07 @ 22:02:14 Me, Myself and I Kommentarer (0)

Nu är jag tillbaka igen, så big smile för här kommer Felizzija.
Jag vet inte just varför det blev som det blev, en låååång paus.
Men jag tror jag behövde lite mer time for myself & min ponni.



RSS 2.0